Skype me


Είμαστε κοντά σας για επικοινωνία χωρίς χρέωση μέσου του Skype. Εάν θέλετε να επικοινωνείται άμεσα μαζί μας χωρίς την χρήση του σταθερού ή κινητού τηλεφώνου σας μέσω Internet, κάντε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας το Skype.

 

Κάντε αναζήτηση στο Skype το όνομα ( Thomas.Mpogias ) και καλέστε μας ...

 • Προβολές: 1172

On Line Chat


Η επικοινωνία σας μαζί μας αλλάζει, γίνεται οικονομικότερη και γρηγορότερη χάρη στις νέες τεχνολογίες που περιλαβάνει το λογισμικό σας ( Vegoritis ® Suite ).

 

Σύντομα το link για λήψη του αντίστοιχου λογισμικού επικοινωνίας ...

 • Προβολές: 747

Επικοινωνία

Άς αποκτήσουμε επικοινωνία μεταξύ μας ...

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιοδήποτε θέμα ενδιαφέρεστε.

Επικοινωνήστε

Διεύθυνση Αλληλογραφίας

Εγνατίας 35 - Δ.Δ. Άρνισσας
580 02 Δήμος Έδεσσας Νομός Πέλλας

+30 (2381) 031-746

+30 (2381) 031-137

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Εργασίας

09:00 - 15:00
17:00 - 21:00

09:30 - 15:00

Κλειστά

Επικοινωνία για Επίδειξη

+30 (2381) 031-746
Διαθέσιμο από : 17:00 - 23:00

Χρησιμοποιήστε τον χάρτη παρακάτω για να βρείτε την τοποθεσία των εγκαταστάσεων της έδρας μας.

Εγνατίας 35 - Δ.Δ. Άρνισσας
580 02 Δήμος Έδεσσας Ν.Πέλλας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 (2381)031-746

Διαβάστε περισσότερα: Επικοινωνία

 • Προβολές: 1824

Όροι Χρήσεως ...

Όροι Χρήσεως ...

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Οποιοδήποτε λογισμικό (κείμενο, αρχεία, φωτογραφίες κ.τ.λ.) διατίθεται για λήψη ( download ) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.dws-group.gr της D.W.S. © Software ™.

Δεν επιτρέπεται καμία απολύτως επέμβαση στο υλικό. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

H D.W.S. © Software ™ δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης μέσω του παρόντος ιστότοπου.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του D.W.S. © Software ™ σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Η εταιρεία D.W.S. © Software ™ δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, email, τηλέφωνο) στις online φόρμες επικοινωνίας. Επίσης συμφωνείτε να μην μεταδίδετε μέσω του site , περιεχόμενο που να είναι έναντι του Νόμου και των χρηστών ηθών.

Η χρήση του www.dws-group.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Όλα τα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου της D.W.S. © Software ™ όπως: γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα κ.α., ανήκουν αποκλειστικά και είναι πνευματικής ιδιοκτησίας της και προστατεύονται από το νόμο.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναμετάδοση και αναπαραγωγή του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου της D.W.S. © Software ™ χωρίς προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή της.

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για:

Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους σχετικά με:
Οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο και προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην D.W.S. © Software ™ ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.
Οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
Οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών και της ανηλικότητας.
Οποιοδήποτε περιεχόμενο για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις.
Οποιοδήποτε υλικό το οποίο περιέχει, ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή και την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση και άλλοι συνεργάτες της D.W.S. © Software ™ δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το διαδικτυακό τόπο της. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των εκ του νόμου κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Χρησιμοποιώντας το site συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Η D.W.S. © Software ™ καθώς και οι υπάλληλοί της και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι και βοηθοί εκπλήρωσης δεν φέρουν καμία ευθύνη αν από τη χρήση, την αντιγραφή ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας προκύψουν περιστατικά όπως απώλεια πληροφοριών ή δεδομένων ή απώλεια πελατείας ή ζημία περιουσίας ή οποιεσδήποτε αξιώσεις τρίτων μερών και για όποιες παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή χρηματικές ποινές και διαφυγόντων κερδών πέρα από τα οριζόμενα στον Αστικό Κώδικα και στο Νόμο.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του δικτυακού τόπου της D.W.S. © Software ™, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου www.dws-group.gr και του εκάστοτε χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Σε καμία περίπτωση δεν θα λαμβάνεται υπόψη οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων αυτών και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Για την ερμηνεία των ανωτέρω λαμβάνονται υπόψη τα άρθρα 173 και 200 του ΑΚ καθώς και οι ειδικοί ερμηνευτικοί κανόνες των παραγράφων 4, 5, 6 και 7 του άρθρου 2 του Ν. 2251/1994.

H παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στο site www.dws-group.gr τα προσωπικά στοιχεία του εκάστοτε χρήστη χρησιμοποιούνται από την D.W.S. © Software ™ μόνο σε περίπτωση διεκπεραίωσης οποιασδήποτε συναλλαγής είτε αυτό αφορά εμπορικής φύσεως συναλλαγή είτε απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση. Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη.

Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στις αρμόδιες αρχές, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει. Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

1) προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας,

2) να προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του διαδικτυακού τόπου της D.W.S. © Software ™ και

3) να προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Διαβάστε περισσότερα: Όροι Χρήσεως...

 • Προβολές: 1067

Ιστορική Αναδρομή

Ιστορική Αναδρομή

Η πολυετή παρουσία της D.W.S. © Software (tm) ( τουλάχιστον 27 χρόνια ) την γέμισε με εμπειρίες, τεχνογνωσία και πάνω από όλα με σεβασμό στο έργο της. Στο πέρασμα του χρόνου πραγματοποίησε πολλαπλές αλλαγές και εξελίχθηκε στην εταιρεία που είναι σήμερα.

Παρακάτω αναφέρουμε ορισμένα κύρια ιστορικά στοιχεία της πορείας μας και της εξέλιξης των προϊόντων μας ...

 • Χρονιά σταθμός και ίδρυσης της D.W.S.© στην Έδεσσα του Νομού Πέλλας με την Ονομασία Data Work Systems με αντικείμενο την μηχανογράφηση και μηχανοργάνωση επιχειρήσεων.
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης του πρώτου προϊόντος λογισμικού της με την ονομασία Insurance για την Αγροτική Ασφαλιστική Ζωής σε περιβάλλον Dos.
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντος λογισμικού με την ονομασία Agriculture - Ουράνιο Τόξο για ομάδα παραγωγών αγροτικών προϊόντων σε περιβάλλον Dos.
 • Μετακόμιση σε μεγαλύτερες κτηριακές εγκαταστάσεις.
 • Ίδρυση του πρώτου εκπαιδευτικού τμήματος για πληροφορική.
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης του πρώτου προϊόντος λογισμικού της Εμπορικής Διαχείρισης με την ονομασία Salesman σε περιβάλλον Dos.
 • Υλοποίηση 6μηνου εκπαιδευτικού προγράμματος πληροφορικής στο Κ.Ε.Κ. Έδεσσας.
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντος λογισμικού για Αγροτικούς Συνεταιρισμούς με την ονομασία Agriculture Union σε περιβάλλον Dos.
 • Έναρξη προγραμματισμού σε περιβάλλον Windows
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης του πρώτου σχεδιαστικού λογισμικού CAD με την ονομασία 3D Virtual Designer σε περιβάλλον Windows
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογής Animation σε περιβάλλον Windows
 • Μετακόμιση στην σημερινή έδρα της εταιρείας στο Δ.Δ. Άρνισσας του Δήμου Έδεσσας
 • Εγκατάσταση του πρώτου δικτύου επικοινωνίας Internet στην εταιρεία.
 • Επέκταση των δραστηριοτήρων πληροφορικής με την δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου στο Δ.Δ. Άρνισσα του Δήμου Έδεσσας.
 • Μετακόμιση σε ιδιωτικές προσωρινές εγκαταστάσεις.
 • Έναρξη συνεργασίας με την Waternet & αργότερα Hol για την παροχή υπηρεσιών Internet
 • Επέκταση και ανάπτυξης πολλαπλών Plug and Play module για τις εφαρμογές 3D.
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών για εμπορική διαχείριση αγροτικών προϊόντων στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης.
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών Internet Cafe
 • Έναρξη εγκατάστασης μηχανημάτων και υπηρεσιών Internet σε καφετέριες.
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης της πρώτης εμπορικής σειράς με την ονομασία Manager Market XP σε περιβάλλον Windows και για πρώτη φορά εφαρμογή χρωματικά θέματα Skin
 • Ανάπτυξη εξωτερικού οδηγού ταμειακής μηχανής DPS S-1000 για επικοινωνία με υπολογιστικά συστήματα και εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης των πρώτων εφαρμογών μουσικής DJ Mix Plus
 • Επέκταση της εφαρμογής Manager Market XP στην κάλυψη αντιπροσωπειών αυτοκινήτων και διαχείρισης ανταλλακτικών για αντιπροσωπείες ( Hyundai, KIA, Ford κλπ ) με την εκδοχή Auto Moto
 • Επέκταση της εφαρμογής Manager Market XP στην κάλυψη διαχείρισης παραγωγής για τυροκομικές μονάδες με την εκδοχή Cheese Dairy
 • Επέκταση της εφαρμογής Manager Market XP στην κάλυψη διαχείρισης πρατηρίων υγρών καυσίμων με την εκδοχή Gas Station
 • Ίδρυση εκπαιδευτικού υποκαταστήματος στον Ν.Άγιο Αθανάσιο του Δήμου Έδεσσας με αντικείμενα ECDL & Αγγλικά.
 • Επέκταση της εφαρμογής Manager Market XP στην κάλυψη επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου - εντατικής λιανικής με την εκδοχή Super Market
 • Ανάπτυξη αυτόνομης λύσης για λιανικό εμπόριο με την εφαρμογή Manager Market VXP Retail
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης ειδικευμένης εφαρμογής διαχείρισης ύδατος για Τ.Ο.Ε.Β.
 • Επέκταση της εφαρμογής Manager Market XP στην πρώτη εκδοχή του ώς E.R.P.
 • Επέκταση δραστηριότητας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και παροχή υπηρεσιών Internet.
 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη εφαρμογής διαχείρισης φροντηστηρίων School Manager
 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη εφαρμογής για την διαχείριση ατόμων με ειδικές ανάγκες για την Νομαρχία Πέλλας - Τμήμα Πρόνοιας ( Provision Service )
 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη οδηγού τύπου Α' με την ονομασία D.P.S. FB-40 Driver A' για γνωστό φορολογικό μηχανισμό της αγοράς.
 • Προσαρμογή όλων των εφαρμογών στην υποστήριξη και συνεργασία με φορολογικούς μηχανισμούς.
 • Επέκταση των εφαρμογών στην υποστήριξη των Crystal Report's για τις εκτυπώσεις παραστατικών και αναφορών.
 • Επέκταση της εφαρμογής Manager Market XP με λύση για περίπτερα.
 • Δημιουργία πολλαπλών νέων δυνατοτήτων σχετικά με την διαχείριση λιανικής στην εφαρμογή Manager Market XP
 • Έναρξη σχεδιασμού και υλοποίησης της εφαρμογής Evolution η οποία αποσύρθηκε την επόμενη χρονιά και ο πυρήνας της χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία της σουίτας Vegoritis Suite 2007
 • Δημιουργία σουίτας κοντρόλ προγραμματισμού για την χρήση και αξιοποίηση στην νέα σουίτα Vegoritis Suite 2007
 • Ιανουάριος  :
  • Έναρξη ανάπτυξης της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με αρχική κάλυψη επαγγελμάτων ...
  • Εμπορική Διαχείριση Vegoritis Manager
   oΔιαχείριση Εστίασης Vegoritis Restaurant, Vegoritis Delivery, Vegoritis Take Away
  • Διαχείριση Ξενοδοχείου Vegoritis Hotel
 • Σχεδιασμός της πρώτης εκδοχής Vegoritis PDA Client για την διαχείριση ασύρματης παραγγελιοληψίας σε χώρους εστίασης.
 • Σεπτέμβριος :
  • Συμμετοχή στην 27η Infosystem με παρουσία της πρώτης εκδοχής της σουίτας Vegoritis Suite 2007 η οποία περιλάμβανε ώς καινοτομία τα γνωστά Ribbon.
 • Επέκταση της ανέγερσης των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων μας με τον δεύτερο όροφο.
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με πολλαπλές νέες δυνατότητες και υλοποίηση της πρώτης εκδοχής E.R.P. και μετονομασία της σουίτας σε Vegoritis Suite 2008
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με διαχείριση προσωπικού ( Παρουσία, Προγραμματισμός Εργασιών, Αξιολόγηση )
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με την διαχείριση Internet & Game Cafe
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με την διαχείριση C.R.M.
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με την διαχείριση Χαρτών
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με την διαχείριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιομετρικών τεχνολογιών.
 • Eπέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με την διαχείριση γλωσσικού μεταφραστή.
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2007 με την διαχείριση συνταγών εστίασης
 • Ολοκλήρωση των νέων μας εγκαταστάσεων και μετακόμιση σε αυτές.
  ·Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2008 και μετονομασία σε Vegoritis Suite 2009
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με εφαρμογές γραφείου ( Wordpad, Notes, Scheduler )
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με λύσεις για τεχνικές εταιρείες με την κωδική ονομασία Contractor
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με ειδικευμένες λύσεις Retail
 • Επέκταση του Fiscal Spooler της σουίτας Vegoritis Suite 2009 στην πλήρες υποστήριξη όλων των γνωστών φορολογικών μηχανισμών, ταμειακών συστημάτων & ΑΔΗΜΕ.
 • Επέκταση της εφαρμογής Manager Market XP με λύσεις για τιμολόγηση επι αυτοκινήτου με την εκδοχή XVAN
 • Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής XVAN για ασύρματη συσκευή τύπου PDA με λειτουργικό Windows CE
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 και της εκδοχής Contractor με ειδικευμένη διαχείριση Ορυχείων
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με την διαχείριση Επεξεργασίας Κειμένου τύπου Word
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με την διαχείριση Αλληλογραφίας e-mail
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με την διαχείριση Υπολογιστικών Φύλλων
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με την διαχείριση Επικοινωνιών τύπου Skype
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με την διαχείριση απομακρυσμένης διαχείρισης τύπου VNC
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με πολλαπλές εφαρμογές πολυμέσων & εικόνας
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με την διαχείριση Λιανικής ( Super Market ) σε επίπεδο ομίλων με πλήρες σύστημα Bonus Card
 • Έναρξη μίξης τεχνολογιών στην σουίτα ( Χρήση της τεχνολογίας WPF ) για την δημιουργία συμπληρωματικών υποσυστημάτων ( module )
 • Δημιουργία αυτόνομης εφαρμογής Contractor για ασύρματες συσκευές τύπου PDA με λειτουργικό Windows CE
 • Δημιουργία νέας εφαρμογής διαχείρισης προγραμματισμού
 • Δημιουργία νέας αυτόνομης λύσης διαχείρισης τεχνικών τμημάτων και παρακολούθησης επισκευής
 • Επέκταση της σουίτας Vegoritis Suite 2009 με νέες τεχονολογίες και μετονομασία σε Vegoritis Suite 2011
  • Μεταφορά όλου του κώδικα της σουίτας από .Net 3.5 σε .Net 4.0
  • Προσθήκη υποστήριξης αφής ( Multi Touch )
  • Αναδιοργάνωση της δομής της σουίτας και διαχωρισμός των υποσυστήματων Module ανα κατηγορία
  • Δημιουργία του Vegoritis Framework
 • Συμπλήρωση της σουίτας Vegoritis Suite 2011 με εφαρμογές κάλυψης Ο.Τ.Α. ( ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ )
 • Συμπλήρωση της σουίτας Vegoritis Suite 2011 με εφαρμογές πολυμέσων
 • Συμπλήρωση της σουίτας Vegoritis Suite 2011 με εφαρμογές διαδικτύου
 • Συμπλήρωση της σουίτας Vegoritis Suite 2011 με λύσεις για λογιστική και μισθοδοσία ώς αυτόνομες λύσεις
 • Συμπλήρωση της σουίτας Vegoritis Suite 2011 με λύσεις για δικηγόρους & συμβολαιογράφους
 • Συμπλήρωση της σουίτας Vegoritis Suite 2011 με πολλαπλά υποσυστήματα εργαλείων ( πχ. Ενημέρωση αρχείων από αρχεία XLS, CSV, TXT κλπ )
 • Έναρξη σχεδιασμού και ανάπτυξης πλατφόρμας λειτουργικού συστήματος με την κωδική ονομασία Vegoritis ® Os
 • Δημιουργία νέας γενιάς κοντρόλ για την συμπεριφορά της σουίτας με εφέ κίνησης ( όπως στο iPAd )
 • Ανάπτυξη πολλαπλών μικροεφαρμογών τύπου Gadget για την χρήση τους από την σουίτα
 • Ανάπτυξη πολλαπλών εφαρμογών για δωρεάν χρήση σε περιβάλλον Silverlight
 • Τελειοποίηση όλων των αναφερόμενων Issues
 • Αναδιοργάνωση του πυρήνα της σουίτας με υποστήριξη πολλαπλών λειτουργικών ( Windows, Linux, Bada, IOs, Symbian, Android )
  • Μετάβαση σε .net 4.5
  • Μετάβαση σε Silverlight 5.0
  • Δημιουργία νέου πυρήνα υποστήριξης πολλαπλών πλατφορμών ( Λειτουργικών Συστημάτων )
 • Συμπλήρωση της σουίτας με πολλαπλές νέες τεχνολογίες web ( Silverlight & ASP MVC )
 • Συμπλήρωση της σουίτας με υποστήριξη Cloud για χρήση των προϊόντων ώς υπηρεσία ( SaaS )
 • Συμπλήρωση της σουίτας με υποστήριξη XVan λύσεων νέας γενιάς.
 • Τελική μετονομασία της σουίτας Vegoritis Suite 2011 σε Vegoritis ® Suite ( Reload )
 • Αναδιοργάνωση δικτύου συνεργατών και ιστότοπου ...
 • Δημιουργία νέας κατηγορίας προϊόντων ( Business ) κάτω από την σουίτα Vegoritis ®
 • Δημιουργία νέας κατηγορίας προϊόντων ( School ) κάτω από την σουίτα Vegoritis ®
 • Ανανέωση της σουίτας ( UI Face ) με ακόμα ποιό ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
 • Εμπλουτισμός της σουίτας στην κατηγορία προϊόντων Retail
  • Νέα σειρά προϊόντων λιανικής Vegoritis ® Retail for Custom's
  • Νέα διαχείριση κοστολόγησης προϊόντων
  • Νέα διαχείριση εκπτωτικών φυλλαδίων
  • Νέα διαχείριση συστήματος On Line Bonus Card
  • Nέο παράλληλο σύστημα ταχείας πώλησης προϊόντων ( Φρούτα, Λαχανικά, Τυροκομικά, Αλλαντικά κλπ. )
 • Δημιουργία νέων εφαρμογών - λύσεων και Module για κάλυψη του κλάδου της Υγείας με την κωδική ονομασία Vegoritis ® Medical
 • Ανανέωση του γραφικού περιβάλλοντος των module της σουίτας με νέας χρωματικά θέματα Skin βασισμένα στο Office 2013
 • Εφαρμογή Radial Menu σε όλα τα υποσυστήματα της σουίτας.
 • Δημιουργία νέων εφαρμογών και λύσεων σε επίπεδο Android
  • Νέα σειρά προϊόντων σε λειτουργικό Android για την διαχείριση Παρουσίας Προσωπικού
  • Νέα σειρά προϊόντων σε λειτουργικό Android για την διαχείριση Εστίασης
  • Νέα υποπροϊόντα λογισμικού σε λειτουργικό Android για δωρεάν διάθεση μέσω του Web για Smart Phones, Tablets
 • Δημιουργία νέας σειράς προϊόντων Vegoritis ® Suite για κυκλοφορία στο 2014
  • Vegoritis ® For Windows Framework
  • Vegoritis ® For Android Framework
   • New Control & Components
    • Grid Control ( Κοντρόλ για χρήση σε ευρετήρια δεδομένων με λειτουργίες όπως στις εκδοχές Vegoritis ® For Windows )
    • Ribbon Control ( Κοντρόλ για χρήση μενού με 4 διαφορετικές Mode εμφάνισης )
    • Group Control ( Κοντρόλ για την ομαδοποίηση πεδίων σε καρτέλες στοιχείων )
    • Tile Control ( Κοντρόλ για χρήση ώς μενού πλακιδίων όπως τα Windows 8 σε περιβάλλον Android )
   • Library & Modules
    • Remote DataBase ( Διαχείριση συνδέσεων σε οποιαδήποτε βάση δεδομένων τοπικά ή απομακρυσμένα )
    • Maps ( Διαχείριση χαρτών με GPS και πολλαπλές λειτουργίες βασισμένες σε GPS & Χάρτες )
   • Gadget Project's
    • Retail Customer Bonus
    • Retail Customer Orders
    • Farmer On The Road
    • Farmer Simple Client
   • Client Projects
    • Auto Part Manager
    • Auto Service Manager
    • Shopping Manager
    • Retail Master
    • Retail Butcher
    • Retail Greengrocer
  • Vegoritis ® Intelligence
  • Vegoritis ® Live
  • Vegoritis ® My Idea
  • Vegoritis ® Fuel Console
  • Vegoritis ® Smart Home
  • Vegoritis ® Auto Moto
  • Vegoritis ® Farmer
  • Vegoritis ® For Kids
  • Vegoritis ® Science
 • Επλουτισμός της σουίτας με πολλαπλά νέα υποσυστήματα ( Modules )
  • Modules
   • Tools - Fuel Console
   • Tools - Sms Sender
   • Tools - PDF Viewer
   • Tools - Internet Explorer ( Splitting In Multiple Tabs On Screen )
   • Tools - Widget Monitor
   • Tools - File Explorer ( Like Win8 Explorer )
   • Tools - MFT Read for FAT32 & NTFS
   • Tools - Disk Utilities
   • Tools - Virtual Disk
   • Tools - Smart Reminder
   • Tools - Watermark Utility
   • Network - Remote Manager
   • Network - Multiple Remote Desktop
   • Multimedia - Song Writer
   • Multimedia - Micro DVR
   • Multimedia - Video Recognizer
   • Multimedia - Wave Recorder
   • Medical - Dicom Viewer ( Metro )
   • Medical - Dicom Viewer ( Radio Images )
   • Medical - Scheduler
   • Office - Snap Reports
   • Office - SpreedSheet ( Like Excel )
   • ERP - Cheese Dairy Manager ( Get Milk )
   • ERP - Recipes Manager
   • ERP - Custom Production
   • ERP - Product Records
   • ERP - Product Helper
   • ERP - Form Helper
  • Component & ActiveX Controls
   • Fuel - Tank Display
   • Fuel - Tank
 • Εμπλουτισμός της σουίτας στην κατηγορία προϊόντων Retail
  • Vegoritis ® Cloud Bonus Server
  • Vegoritis ® Cloud for Retails

Προς ενημέρωση !!!

Προς ενημέρωση !!!

Προς ενημέρωση !!!

Περισσότερες αναλυτικότερες λεπτομέρειες εξέλιξης των προϊόντων μας, σε κάθε ένα από αυτά ...

Με όραμα και υψηλούς στόχους για το μέλλον θα είμαστε για πολλά χρόνια κοντά σας.

Διαβάστε περισσότερα: Ιστορική Αναδρομή

 • Προβολές: 2336

Περισσότερα Άρθρα...

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 171 επισκέπτες και κανένα μέλος