Μάθετε σχετικά με Εμάς

Γνωρίστε την

Η D.W.S. © Software (tm) ιδρύθηκε το Απρίλιο του 1990 από τον ΜΠΟΓΙΑ ΘΩΜΑ του Ευαγγέλου στην Έδεσσα του Νομού Πέλλας.

Ο Θωμάς Μπόγιας είναι προγραμματιστής - αναλυτής λογισμικού με γνώσεις και εμπειρία σε όλες σχεδόν τις γλώσσες προγραμματισμού.

Όραμα, Τόλμη, Υψηλοί Στόχοι, Επένδυση ... η πορεία της D.W.S. © Software (tm) και του ιδρυτή της βασίστηκαν πάνω σε αυτές τις αρχές.

Καλώς Ήλθατε
D.W.S. © Software (tm)

Ευελιξία, τεχνογνωσία, ανταγωνιστικές τιμές, ποιοτικά και μοναδικής τεχνολογικής υπεροχής προϊόντα λογισμικού, είναι μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας.

Η ευρεία κλίμακα υπηρεσιών που συνοδεύουν τα προϊόντα μας τόσο σε προπωλητικό όσο και σε μεταπωλητικό επίπεδο επιβάλλουν την άριστη εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συνεργατών μας και οδηγεί σε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας οφέλιμης συνεργασίας.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Κάντε εγγραφή στο Skype Webinar Lesson και παρακολουθήστε ηλεκτρονικά μαθήματα για όλα τα προϊόντα μας ή για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Υποστήριξη 24/7

Υποστηρίζουμε την επένδυση σας σε εμάς με συνεχόμενη υποστήριξη και πέρα του βασικού ωράριου και ημερών εργασίας.

Ωράριο Εργασίας

Βασικό ωράριο εργασίας εκτός πελατών με συμβόλαιο.
Δευτέρα - Παρασκευή : 09:00 - 15:00 / 17:00 - 21:00
Σάββατο : 09:30 - 15:00

Βρείτε μας εύκολα

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μας επισκευθείτε με χρήση του χάρτη. ( Χάρτης )

Ιστορική Αναδρομή

Η πολυετή παρουσία της D.W.S ® Software (tm) ( τουλάχιστον 27 χρόνια ) την γέμισε με εμπειρίες, τεχνογνωσία και πάνω από όλα με σεβασμό στο έργο της.

27 χρόνια είναι αρκετά για να είναι σε θέση να μπορεί να αντιμετωπίση οποιαδήποτε πρόκληση ή πρόβλημα.

Στόχοι

Τα τελευταία 2 χρόνια η D.W.S. © Software (tm) έβαλε στόχο της την ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού λογισμικού το οποίο ξεφεύγει από τα γνωστά εμπορικά λογισμικά.

Το λογισμικό δεν πρέπει να είναι μόνο συλλογή και προβολή δεδομένων !!! Το λογισμικό πρέπει να είναι ζωντανό και να βοηθά τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο ...

Ας αποκτήσουμε επικοινωνία μεταξύ μας

Είμαστε στην διάθεση σας για ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση των προϊόντων μας. Ένας συνεργάτης μας θα είναι πάντα στην διάθεση σας για την καλλίτερη εξυπηρέτηση σας, σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας.

Διεύθυνση Αλληλογραφίας

Εγνατίας 27 - Δ.Δ. Άρνισσας
580 02 Δήμος Έδεσσας
Νομός Πέλλας

Τηλ.Κέντρο +30 (2381) 031-746
Φάξ +30 (2381) 031-137

Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις
* Πληροφορίες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
* Υποστήριξη : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
* Πωλήσεις : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
* Γενικά : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος